Kalkon- och äppellasagne
Samtal kring middagsbordet
Samtal kring middagsbordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kalkonfilé
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 hönsbuljongtärning 1 msk tomatpuré
  • 1/2 tsk timjan
  • 2 äpplen 200 g lasagneplattor (ca 12 stycken)
  • 2 dl smulad getost (av chèvretyp)
  • 1 burk grön sparris (ca 250 g)
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Getost
  • 250 g getost (av chèvretyp)
  • 5 msk vetemjöl
  • 7 dl mjölk
  • 1 krm malen muskot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.