Riv mandelmassanoch arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
Låt svalna och pensla dem sedan med smält smör och doppa dem i strösocker. Tillsätt sedan resterande ingredienser, mjölet sist, var försiktig med mjölet ta lite i taget så det inte blir för mycket mjöl
Pensla de nygräddade bullarna med ljummet vatten med lite socker. Smält smöret och tillsätt mjölken. Vid servering garneras bullarna med florsocker utrört i lite vatten
Först ut blev en sockerkaka medäppleochmandelmassa. Det känns som jag ligger efter med mycket nu, både hemma och på jobbet, och det känns väldigt lägligt med en vecka då jag har möjlighet att komma ikapp lite
Mumsiga bullar fyllda medmandelmassaochäpple, smaksatt med kanel och kardemumma. Skala, kärna ur och tärna äpplet i bitar, lägg dem i en skål och blanda med kanel
Det stora chokladhjärtat är bara gjort av smält choklad med hackade pistagenötter på. Den godaste mandelmassan jag någonsin smakat är denna, och den är Raw
Garnera med lingon och florsocker, servera med vaniljglass och lättvispad grädde. Börja med pajskalet. Skiva äpplenoch lägg ner i ett vackert mönster, strö på mandel och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.