Låt kakan kallna. Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Kakan håller sig mjuk även efter bakning och har bara ett tunt knaprigt skal av den flagade mandeln. Doppade hälften av mina i choklad men tycker för en gång skull att chokladen faktiskt inte behövs utan låter hellre mandelsmaken få lysa på egen hand
Jag är lite "eller mycket" förtjust i kondenserad mjölk, I love't. Jag var nästan tvungen att testa och baka dem här små kakor, dem såg bara ljuvliga ut och dem blev det faktiskt
Bred vaniljkrämen på den avsvalnadekakan och strö på rikligt med kokosflingor. Jag fixade ihop en kokos kaka till fikat, kan rekomendera den så här kommer receptet till er som vill ha
Blanda kakao i grunddegen. Gör tre sorters kakor av en deg. Stick ner en chokladbit i varje kaka. Jag gjorde kakorna små så att man kan smaka av alla och slipper välja
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Valde dock att bryta av sötman med lite jordgubbar, vilket passar ihop som handen i handsken till dummefluffen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.