Aja men det blev gott iallafall, men det hade nog varit godare utan saltet. Häromkvällen skulle jag mixa ihop en ny burk mandelsmör, jag passade då även på att göra en variant som blev ungefärsom nutella (eller som en vuxenvariant av det)
Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Vänd ner mjölet och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar (i min Ankarsrum gör jag detta på lägsta hastighet på vispen men tycker inte en vanlig elvisp går att köra sakta tillräckligt för att göra så utan gör det då med en slickepott)
Tillsätt vaniljsocker, kaffe och vetemjöl och rör till en jämn smet. Ingen torr kant och superkladdig mitt utan en tryffelliknande konsistens i hela biten
En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips med med jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
Killarna lär blir glada när de kommer upp och vädrar nybakat till fikat och har ni några päron liggandes i skafferiet eller kylskåpet tycker jag absolut ni ska testa den här pajen
Hon kommer från västkusten (kanske inte beror på det) och där har de haft som tradition att koka grönkålssoppa på skinkspadet som blir när de kokat julskinkan
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.