Det gav mycket fina och höga bottnar som dessutom inte smulade sönder när jag delade dem. Jag fyllde bottnarna med hallonkompott, chokladtryffel och glasskräm
Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Den är raw, vegan och glutenfri. Hallontårta med choklad. Här kan du själv välja hur surt eller sött du vill att det ska vara, smaka av med citron och sötning tills du blir nöjd
Vi avslutade helgen och semestern med. en lång och god fika ute i trädgården. Vi blev sugna på kladdkaka men eftersom originalreceptet innehåller så mycket socker att jag säkert hade varit sockerhög en hel vecka efter fick jag stuva om bland ingredienserna och slutresultatet blev den här godsaken
Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt socker och rör om tills det lösts upp. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i gräddmjölken
Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Ballonger, födelsedagssång och gött häng. och så födelsedagstårta, såklart. Då min vän Milena har en förkärlek för blått, och födelsedagsfestens tema var "synth", blev bakverket i färgen blå, med en citering från låten "Das modell" av Kraftwerk, spritsad ovanpå tårtan
Jag och Mannen "firar" inte Alla Hjärtans Dag. Det må låta trist och väldigt oromantiskt men vi försöker i stället att uppskatta varandra lite extra nu och då i stället
Svärmor, svärfar och bebis sover i soffan och karln och hans bror ska kolla film så jag kan väl lika gärna köra vidare här på bloggen med lite gamla recept jag inte hunnit lägga ut
MalmöIdag är jag ledig från jobbet och har börjat packa ner böcker i lådor och kassar. Det är en nötbotten med massa ägg i, så det blir fluffigt och knaprigt på samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.