Köttfärssås, långkok - Bolognese
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g högrev
  • 1 msk olivolja
  • 100 g sidfläsk, varmrökt
  • 1 msk smör
  • 1 bit rotselleri
  • 1 st morot
  • 1 st lök, gul
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rött vin
  • 5 dl vatten
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl rött vin
  • 1 st lagerblad
  • 10 kvistar timjan, färsk
  • 1 kruka basilika, färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.