De här pirogerna åt jag alltid hos farmor, är nog 10 år sedan jag åt dom sist, men de är så goda, har aldrig testat att göra dom själv, men nu var det allt dags för de
Typiskt att jag hade stora bakardagen inomhus när det var så fint väder. Köttfärsrätter finns det många av så det går verkligen att variera maten när man äter köttfärs
Hej. Delar med mig av ett recept som vi lagade i helgen, ur min favvokokboksförfattares Barbro Lönnegens bok "100 läckra pajer", kan nog kalla henne det eftersom jag har tre av hennes kokböcker
Fyllning. Börja med fyllningen och låt den svalna. Fräs skivad purjolök, hackade champinjoner och nötfärs i en stekpanna med smör tills köttfärsen är smulig
Upptäckten av att vaniljyoghurten var slut igår eftermiddags när det var mellanmålsdags ledde till en cykeltur till Ica för M och mig [då är man bra sugen på yoghurt om man kan tänka sig att cykla till Ica med hungrig mage för att köpa yoghurt när det finns smörgåsar och annat hemma att äta, hihi]
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.