Rör ihop creme fraiche och kapris. Servera gärna med några skivor rökt lax och en sallad. Ta ut formen och klicka eller bred ut creme fraiche-kaprisen över pajen
Pensla med blandning av citronsaft och olivolja. Krydda med salt och peppar. Lägg stenbitsrom på avokadon och pynta med de rostade brödflarnen och dill
Lax med crème fraiche-täcke. Jag använde mig av en crème fraiche med smak av senap, vitt vin och schalottenlök som jag fördelade över laxen och som sedan fick gräddas i ugnen med lite riven parmesan ovanpå
Pajer & pizza. Denna pajen kom till på ett liknande sätt en gång - köttfärspaj efterfrågades, och sen hade jag lite broccoli som jag inte riktigt hade någon plan för, så det fick göra köttfärsen sällskap i pajskalet
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med en brännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
Servera med en sallad och en klick creme fraiche för bästa smak. Hetta upp en stekpanna med smör eller olja och bryn köttfärsen tills den är helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.