Köttfärspaj, baconpaj och sparrispaj
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 x pa
  • 3 x ma
  • 3 x god
  • Sparrispaj
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe salladslök
  • 50 g ekologiska pinjenötter, saltade och torrostade
  • 2 dl riven ost
  • Pajdeg
  • 3 dl ekologiskt vetemjöl
  • 200 g smör
  • 3 msk vatten
  • Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 225°.
  • Äggstanning
  • 3 ägg 3 dl grädde
  • Salt och peppar från kvarn
  • Köttfärspaj
  • 500 g nötfärs från Glada Lådan
  • Salt och peppar från kvarn
  • 1 förpackning Fresch Island dip-krydda
  • 1 dl torrostade solrosfrön
  • 2 dl riven ost
  • Pajdeg
  • 3 dl ekologiskt vetemjöl
  • 200 g smör
  • 3 msk vatten
  • Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 225°.
  • Äggstanning
  • 3 ägg 3 dl grädde
  • Baconpaj med kummin och valnötter
  • 2 paket bacon klippta och knaperstekta
  • 1 msk hela kumminfrön, torrostade i panna
  • 1 dl handkrossade och torrostade valnötter
  • 2 dl riven ost
  • Pajdeg
  • 3 dl ekologiskt vetemjöl
  • 200 g smör
  • 3 msk vatten
  • Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 225°.
  • Äggstanning
  • 3 ägg 3 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.