Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Jag ändrade om lite i receptet… 10-12 frallor 4 stora ägg 100 g philadelphiaost1,5 msk sesamfrön 1,5 msk fiberhusk 1,5 tsk bakpulver 3 msk chiafrön 2 msk hackad valnötter (kan uteslutas) cayennepeppar, salt 2 tsk oregano 4 dl riven ost
Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens. Det var ungsstekta kycklingben och en kräm gjord på ädelost, som fick ta största platsen idag
Jag gillar smakerna som kommer från det gröna bättre i min lasagne. Många gör LCHF-pastaplattor på philadelphiaost, men jag äter inte den, har faktiskt aldrig tyckt om mjukost
Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg. Bara blanda ihop och ätas direkt, eller som pålägg som man kan förvara under ett par dagar i kylen
Idag har jag fixat lite pajer, dels till dagens middag, men även till midsommar. Det blev köttfärspaj till dagens middag, och ost/gräslökspaj samt en test som blev ansjovis/ostpaj
Det är januari månad och jag som övriga svenska folket försöker att äta lite bättre. LCHF fungerar väldig bra för mig och för min mage, så nu blir det hårdkörning ett tag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.