Köttfärslimpan serverades tillsammans med kokt potatis, god brunsås och diverse grönsaker. Det var den här franska löksoppan som användes som smaksättning i köttfärslimpan och det blev fantastiskt gott
4 2 dl crème fraiche (gärna lätt) 500 g köttfärs 1 paket fransk löksoppa (pulver) Till servering kokt potatis lingon saltgurka Lägg till i inköpslistan
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Har ni testa göra köttfärslimpamed en påse löksoppa (pulver) i. Detta recept bygger på lite samma idé, men med skillnaden att man gör en egen liten löksoppa och blandar med färsen
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.