Börja med att hacka fetaosten i en storlek som du själv känner för, men inte för stora. Blanda tills du fått en bra smet och smaka sedan av med kryddor
Idag serverades det köttfärslimpamedfetaost, bönpasta och äppelsallad. 800 g köttfärs150 g fetaost2 st ägg1 dl vispgrädde/matlagningsgrädde2 msk tomatpuré1 st gul lök1,5 dl havregryn salt,peppar och timjan 3-4 msk ajvarVärm ugnen till 175 grader. 150 g fetaost
J. a. g. n. v. ä. d. e. k. r. m. 0. ,. 1. %. f. t. o. c. h. s. ö. å. l. i. j. u. p. y. /. L. C. H. F. 8. -. 5. 2. T. S. 7. °. B. b. G. 4. N. (. ). E. 6. K. P. 9. k g. d l. s t
Man kan titta på ”Allsång på Skansen” medan man väntar… eller titta på fotboll i stället om man är lagd åt det hållet Jo, men visst, kan du bjuda på den nybakad också
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.