Köttfärsjärpar med gurksallad
Christofers Kök
Christofers Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Köttfärsjärpar, 4 portioner 500 g nöt- eller viltfärs
  • 3 msk dl ströbröd
  • 1/2 dl mjölk
  • 30 g torkade aprikoser
  • 30 g katrinplommon
  • 1 liten gul lök
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 ägg 1 dl vispgrädde
  • 1 msk soja
  • smör
  • salt och peppar
  • Gurksallad med chili
  • 1 slanggurka 1/2 chilifrukt 1 msk hackan persilja
  • 1 msk ljus sirap
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 msk vatten
  • 1/2 krm finmalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.