Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Köttfärssåsen. Bryn köttfärsen. Börja med ett lager chips, sedan köttfärs, chips, köttfärs. Köttfärssåsen. Idag svängde jag ihop en liten tacogratäng och använde mig då utav gratängformen jag fick hem för ett tag sedan från Balders Hage
Till morgondagens lunchlåda blir det Ost- och baconfyllda köttfärsbiffar med tomatsås. Här är receptet på Ost- och baconfyllda köttfärsbiffar med tomatsås
Gjorde igår en god värmande köttfärssoppa. Köttfärssoppa 4 port. 400g köttfärs. 400g köttfärs. Är fortfarande förkyld, men lite bättre börjar det i alla fall bli
vitlök & örter. Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan
Blanda köttfärs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs. 500 g köttfärs. Forma till 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter på vardera sidan
Rör om det ordentligt och rör i köttfärsen. Ca 500 g köttfärs. Sätt på ugnen 175-200 grader. Vispa upp ägget och häll i ströbröd och svartpeppar samt påsen med fransk löksoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.