Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor. Så jag bestämde mig därför för att ha en storkoks-helg och lägga upp ett nytt lager
Nyskördad vitkål, kryddig köttfärs, lagrad ost, len grädde, mjukost med örter och rött rött vin. Det är kanske därför som vitkålsgratäng har blivit min nya favoriträtt
Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.