Lika självklart var det att göra min variant på pressgurka till pannbiffaroch mos. Tillbaka i en matgenre jag känner mig hemma i efter äventyret med pumpa i en förfärlig och misslyckad rätt
Under sina månader i Australien har han hunnit bli vegetarian så istället för riktiga köttbullar så bjöd jag på köttbullar gjorda av quorn och det blev riktigt smaskigt
Servera pannbiff, lökskyn och pressgurkan med kokt potatis och någon form av lingon. Blanda ihop allt till lagen och rör tills sockret och saltet löst upp sig
Hetta upp olja i en stekpanna och stek köttbullarna gyllenbruna. Som ni vet så är köttbullar något vi äter riktigt ofta här hemma men det kan bli lite tråkigt att alltid äta köttbullar på samma sätt
Låt smeten stå och dra sig en stund medan du pysslar och värmer på smör i ett stekjärn, gör jättestora köttbullaroch platta till, stek på båda sidor tills fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.