Efter att ha mottagit en mängd härliga gräsandsbröst av min jobbarkompis Fredrik, var det dags ännu en gång att laga en riktig supermåltid med åtskilliga komponenter
Bind upp steken med bindgarn om den inte är nätad. Gnid in salt, peppar och timjan. Lägg steken i en ugnsfast form och stek tills innertemperaturen är 70°
Körsbärssås. Låt gärna salladen stå 30-60 minuter innan den serveras med körsbärssåsen och ett flarn. Skär bort skalet från grapefrukten med en vass kniv
Toppa med körsbärssåsen som du kan köpa i mataffären den står vid glasstoppingarna och strössel. Ca 3 dl kokt risgrynsgröt1 1/2 dl vispad gräddeLite vaniljsocker Körsbärssås Gör så här
Cheesecake med körsbärssås. 70 g smör10 st digestivekex1 1/2 dl grädde400 g cream cheese2 dl socker1 tsk vaniljsocker1 frp körsbärssåsGör så här. Ta fram ca 30 min innan servering och häll på körsbärssåsen. körsbärssås, 03 J
Servera gröten tillsammans med körsbärssås, saftsås eller mjölk - och lite kanel förstås. Servera gröten ljummen med körsbärssås, saftsås eller mjölk och lite malen kanel
70 g smör10 st digestivekex1 1/2 dl grädde400 g cream cheese2 dl socker1 tsk vaniljsocker1 frp körsbärssåsGör så här. Ta fram ca 30 min innan servering och häll på körsbärssåsen
Värm upp körsbärssirap, körsbärssås och sirap. Värm upp körsbärssirap, körsbärssås och sirap. 2 dl körsbärssås, silad (jag använde Skælskør Körsbärssås, brukar finnas i glasshyllan). 2 dl körsbärssås, silad (jag använde Skælskør Körsbärssås, brukar finnas i glasshyllan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.