Körsbärskokta glasrabarber med vaniljpudding, maräng och lättvispad grädde.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora rabarberstänger
  • 2 dl socker
  • 4 dl frysta körsbär
  •  
  • Vaniljpudding
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl grädde
  • 2 msk socker
  • 1 krm salt
  • 1 ägg
  • 100 g äggula
  • 1 vaniljstång
  •  
  • Marängbotten
  • 110 g rumstempererat smör
  • ½ dl socker
  • 1 ½ äggulor
  • ½ dl mjölk
  • 1 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ½ äggvitor
  • 1 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  •  
  • Servering
  • 8 msk grädde
  • Hallon och blåbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.