Fester med resterdenna goda stroganoffen1 dl vitt vin 1 paket djupfryst bladspenat, 250 g 1 paket halloumiost 1 burk(ar) champinjoncrème 1-2 krm sambal oelek 1 st grönsaksbuljongtärning 2 st pressade vitlöksklyftor 1 burk(ar) crème fraiche salt och peppar 1 st morot 4 st tomater Gör så här
Paleorecept à la LCHF/Keto. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Jag började själv min lågkolhydratbana under våren 2009, efter en föreläsning med Dr Annika Dahlqvist
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjorda Isterband
Grattis får vi väl börja med att säga till fosterlandet Svedala, hipp hurra på din stora dag. Hurrar gör vi också för Ystadkocken Danile Müllern som igår tog hem segern i Köksmästarna på kanal 5, ett program som vi suttit klistrade vid på torsdagskvällarna
Wallenbergare är en klassisk svensk rätt, som till en början sågs som en mycket anrik restaurangrätt, en fanatiskt god färsbiff gjord på mald kalv, mald kalvbräss, äggula och grädde
Helstekt fläskfilé med blomkålscreme, ruccolapesto, rödvinssås, kantarell och rödlök. Det här är en ganska enkel maträtt som visserligen innehåller en del olika moment men på det stora hela är det inte särskilt avancerat
Om du har tid kan du laga Christians tomatsås. Receptet nedan är en stor sats, så det som blir över efter du använt de 3 dl som behövs till skaldjursrisonin kan du frysa in
Favorit i Repris #3 Kvarterskrogens Pepparsås på mitt sätt Det här är min variant av en Pepparsås som vi hade på menyn, när jag jobbade på Kvarterskrogen i Östersund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.