Kålpudding på träig vinterkål
Alma Mater - mat är gott
Alma Mater - mat är gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kålpudding på vinterkål 8-10 portioner
  • 1,5 - 2 kg vitkål
  • 4 msk smör
  • 4 tsk sirap
  • lite salt
  • 4-5 dl vatten
  •  
  • Färs
  • 5-600 g nötfärs av god kvalité
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk nymalen vitpeppar
  • 3-4 kokta potatisar
  • 8 dl gräddmjölk
  • mer smör
  • Eller ännu hellre: Grädda puddingen i 45 minuter, låt svalna och ställ i kyl över natten.
  • Dagen efter: häll på lite extra vispgrädde och värm puddingen i 175° ugn tills den är genomhet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.