Kåldolmar med Pumpapuré och Svartavinbärsgelé
elkotts
elkotts
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Savoykålhuvud
  • 1 tsk salt
  • 2-3 tsk tamarisoja
  • 1-2 tsk lönnsirap
  • 3 dl mix av quinoa, amaranth och hirs
  • 2 dl hackade valnötter
  • 3 vitlöksklyftor 1/2 rödlök
  • 1 paket tofu
  • 2 msk tamarisoja
  • 1 msk lönnsirap
  • 1/2 tsk mald nejlika
  • timjan + peppar
  • 1 butternutpumpa
  • 2 dl svarta vinbär
  • 1/2-1 dl sötning (jag använde sötströ)
  • 1/2 dl chiafrön
  • 1/2 dl vatten
  • Skysås: 2 msk margarin
  • 2 msk mjöl/redning
  • 2,5 dl vatten från kokningen av kålhuvudet
  • 2,5 dl sojagrädde eller havregrädde
  • 1,5 tsk tamarisoja
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.