Har ni, som jag, julskinka kvar. 1 bit julskinka. -Mama Skogly ♥ 1 bit julskinka. Jag brukar pula in den i frysen och filura ut vad man ska göra med den
I år blev det den här godingen av resterna från julskinka och cheddarostskalken. I övrigt hoppas jag på att sluta frysa och att min nackspärr ska vara magiskt borta imorgon när jag vaknar
Per Morbergs julskinka3 kg julskinka (rimmad) 8 kryddpepparkorn 2-3 lagerblad. 1Grilljering till julskinka1 dl svensk senap (blandad med skånsk eller Colman'
Har ni inte provat att koka julskinkapå vildsvin så är det hög tid att ni gör det. Skinkan blir väldigt smakrikt och det är kul att prova något nytt på julbordet
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.