Rör samman griljeringsröran och pensla den på hela skinkan, ta lite extra på just svålen. I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet
Annars brukar saffranssill vara en krämig variant, men åt denna sorten för första gången på det senaste julbordet jag var på, och denna var mycket godare om du frågar mig
Griljera en skinka kan man verkligen göra på tusen och ett sätt. Jag gillar nog bäst att blanda ner panko eller ströbröd direkt i blandningen och sedan allt över skinkan
Lite spräcklig i mitten som ni ser på bilden, men saftig och väldigt god. En ny smak på griljeringen blev det en kväll i veckan när jag gjorde julskinkan
Krossa nejlikor och kryddepparkorn grovt i en mortel. Ha ner i en liten burk eller skål som precis rymmer löken tillsammans med malen, malen kanel, socker och ättika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.