Skär försiktigt stubbar med en tunn vass kniv och lägg i stora bullformar. Värm ugnen till 150 grader. Arbeta samman smör och mjöl till en deg i en matberedare
Hacka gräslök och körvel och blanda med potatisen. Smaksätt med salt och peppar från kvarn. Skiva gurkan med osthyvel/potatisskalare och lägg det på laxen
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda medErnst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Forma sen små kulor med hjälp av en liten sked och rulla dem i florsocker. Ernst Kirchsteigers vita tryfflar 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan, riven 1 msk portvin florsocker att rulla i Smält choklad och grädde i en kastrull på svag värme
Dessa ljuvligheter ska få följa med till marknaden imorgon. julpyssel. Ska dyka ner i min låda med alla snören och band och se om inte jag har nått spetsband med att hänga dem i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.