Julmustbröd
En doft av Nybakt
En doft av Nybakt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st)
  • 120 g vetemjöl (ca 2 dl)
  • ca
  • dl
  • 150 g vatten (ca 1,5 dl)
  • 25 g vetesurdeg
  • 0,5 g jäst
  •  
  • Dag 2
  • degen från dag 1
  • 500 g vetemjöl (ca 8,5 dl)
  • 72 g grahamsmjöl (ca 1,5 dl)
  • 330 g julmust (1 flaska 33 cl)
  • 3 g jäst
  • 13 g havssalt (ca 3 tsk)
  • 0,5 g anis (en knivsudd)
  • 0,5 g fänkål (en knivsudd)
  • 0,5 g kanel (en knivsudd)
  • 3 g mald pomerans (ca 0,5 tsk)
  • 0,5 g ingefära (en knivsudd)
  • Kakao att sikta över brödet innan gräddning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.