Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Som du nog vet har vi något som heter "veckans kaka" på mitt jobb. Denna veckan var det min tur igen och jag hade lyckats hitta en otroligt god kaka på en blogg som heter bakervsrunner
Idag har jag bakat ett kanongott bröd. Hittade recepetet hos Anna. Jag ändrade lite i receptet, hade ingen mjölk hemma så körde med grädde istället och la till lite pumpakärnor och russin
Vi har ett snabblagat vegetariskt pastarecept som är under ständig utveckling. Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding
Vi är redan igång med grillandet här hemma och i helgen som gick så var det fläskfilé på menyn ihop med den kanske godaste couscoussalladen som jag fått ihop hittills
En lasagne är helt enkelt aldrig fel. Jag älskar att experimentera med köttfärssåsen som till största delen är det som avgör vad lasagnen till slut smakar
Vad passar bättre än nybakt bröd på julaftonsmorgon eller nån annan morgon under julledigheten. Detta bröd innehåller bara julmust som degvätska och frallorna är väldigt enkla att göra med ingredienser som man oftast har hemma
Efter 1732 försök med att få chiapudding att smaka något annat än damm och diskvatten så tror jag att jag funnit den bästa varianten hittills, iaf enligt mig själv
Förgräddad bottenJag såg så många länkar om Birgitta Höglunds pizzabotten eftersom den nya restaurangen Primaten (i Uppsala) ska servera pizza gjord på just den botten och insåg att det måste vara något speciellt med den, och det var det
Vid det här laget har det hunnits med ett antal surdegslimpor här hemma, och för varje gång testar jag nån liten ny detalj för att få brödet precis som jag vill ha det – och nu har jag hittat vad jag tycker är det godaste hittills
Ingen har hittills lyckats motstå dem och fatet brukar bli soprent på nolltid. Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet
Det har faktiskt varit så illa så att jag inte orkat hålla mig upprätt några längre stunder (helt bedrövligt tråkigt att bli sjuk under årets hittills varmaste dagar)
Den godaste morotskakan jag någonsin ätit (hittills) var från Amy's Bread i New York. Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.