Min pappa gjorde ofta tjocka revbensspjäll men själv föredrar jag de tunna. Vi var tre som åt och det blev lite över till lunch så jag ger inga direkta mått per person2 stora bitar tunna revbensspjäll (de får precis plats på gallret i ugnen och ligger lite omlott innan de krymper)GrillkryddaGlace
Sätt på potatisen. Skala löken och skär den i hela, inte för tunna ringar. Stek löken i smör på medelvärme ca 5 minuter tills den är glansig och lätt brynt
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Igår gjorde jag ju som sagt revbensspjäll till middag. Vill ni saftiga smakrika och goda revbensspjäll som gör succé på julbordet kan jag verkligen tipsa om detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.