Trött, förkyld och vädret är tråkigt. Men det är lördag och det är ju aldrig fel. Idag åker vi till Valliden och ska fortsätta bygga på husvagnsgaraget
Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten
03 Feb. 18. 00. Twitter. Facebook. Pelle Janzon - lyxig och extremt lättlagad förrätt. 0kommentarer. Om du vill imponera med en riktigt lyxig förrätt, men inte lägga ner en massa tid och energi på det, servera Pelle Janzon
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
Igår var vi hos några kompisar på middag och vi hade då bestämt att vi skulle göra vars en rätt. Ibland kan det vara ett skönt, bra, enkelt o kul upplägg
Förra året hörde min mans kusin Elisabeth av sig om en tårta till hennes son Oscar som skulle konfirmeras, dessvärre så lyckades maken bli magsjuk lagom tills det var dags att baka så tårtan fick tyvärr ställas in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.