Julig rödkålsterrine med sauce verte
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 späda blad rödkål
  • 4 ägg
  • 2 dl grädde
  • 2 dl standardmjölk
  • 5 tsk salt
  • 1 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk nejlikor
  • hela
  • 5 apelsin
  • saft och skal från
  •  
  • Sauce verte
  • 2 dl hackade örter
  • t ex persilja
  • dragon
  • oregano
  • dill
  • 4 lagerblad
  • finhackade
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 tsk citronsaft
  • färskpressad
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.