Gnid in oxfilén med lökmassan. Jag serverad den gravade oxfilén på en bädd av ruccola och SauceVerte. Stoppa ner file'n med lök/kryddmassan i en fryspåsen
Lägg i laxen med skinnsidan neråt, salta och peppra. SauceVerte. Hackar den sedan fint med hjälp av en stavmixer och saft från 1/2 citron och några matskedar rapsolja. Blandar den sedan med drygt 2 dl majonnäs, 2 tsk dijonsenap, rejält med hackade örter och smakar av med salt och peppar
smaka av med salt. Sauceverte. Mixa spenaten, dillen och den pressade vitlöksklyftan i en mixerbunke tillsammans med lite av matyoghurten till en slät massa
Skiva den kalla potatisen och blanda med grönsaker och nötter. Blanda en vinägrett av olja, vinäger och senap, krydda med salt och peppar och slå över salladen
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Men det var ju bara bra med några till. 2 dl mörk sirap1 dl russin150 gram fikon (klippta i bitar)2 dl hasselnötter1 liter filRör ihop så allt fördelas jämntSmörj 2 brödformar med smör och bröa dem med ca 1-2 dl sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.