Idag, dan före dopparedan, har vi som tradition att äta risgrynsgröt till kvällsmat. Jag och ungarna älskar risgrynsgröt så det är ren njutning för oss att sätta skeden i en talrik krämig, len och helt underbart god gröt
Risgrynsgröt eller tomtegröt, kärt barn har kanske inte många men i alla fall två namn. När jag bodde hemma kunde mamma koka gröt lite då och då men nu för tiden är det mest bara till jul jag äter denna krämiga och goda gröt
Julig gröt. Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. Trots att vi ätit julmat och fikat, knäckt nötter och ätit godis och magen står i trekvart så är det ändå av någon konstig anledning jättegott med gröten på kvällen
Maria skrev igår om risgrynsgröt i ugn. Jag fortsätter med risgrynsgrönt i crockpot/slow cooker idag. Det kan tyckas lätt att göra risgrynsgröt när man söker på nätet efter det
Risgrynsgröt. 2015-11-30, 12. 05. Här kommer mitt grundrecept för en lyckad och magisk god risgrynsgröt. Låt den koka långsamt så blir den riktigt krämig och god
I dag har det varit full aktivitet i Mårtenssons kök, jösses Amalia vad vi har kockat. Eller kanske rättare sagt så är det mest Håkan som har kockat, Anki har mest stått bakom kameran och dokumenterat allt som hänt i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.