Douchi chao lajiao - Turkisk peppar wokad med svarta bönor. Douchi - jästa svarta bönor. Här kombineras den lite jordiga paprikasmaken hos turkisk peppar med svarta bönor, vitlök och vinäger
Mortla den turkiska pepparn (spara lite till garnering) och blanda i chokladsmeten. Strö över lite turkisk pepparkross över formarna eller rulla de runda tryfflarna i krosset, men då kan det krävas lite mer av krosset
Gjorde urgoda små chokladdoppade bollar med lakritssmak. Värm upp smöret så att allt är helt smält och puttrar ganska mycket, rör sen direkt ihop smöret med sockret så att det smälter samman
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Pricken över iet blir smaksättningen med krossad turkisk peppar. se Jag gjorde den i rosformade muffinsformar av silikon och dekorerade med lite hallon och krossade turkiska peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.