Tänra melonerna ilikastoratärningar. Du kan också lindain köttet ordentligtiplastfolie och ugnsfolie och steka det färdigti ugnen innan du steker på det i stekpannan
Låt allt steka på svag värme några minutertills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade liteförhoppningar om att de kanske hade några flaskor vintill vårt vinprovarprojekt eftersom det intedirekt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Tillsätt senap, soja, råsocker, ketchup och sambal. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsättvinägern
Häromdagen gjorde jag ischoklad, en del av den spetsade jag med whisky. Jag håller på med det sistajulstöket, saffranspannacotta, räkpaj och stuvad grönkål
Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Tillsätt senap, soja, råsocker, ketchup och sambal. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsättvinägern
Att den sedan ska koka i två till tre timmar beroende påköttkvalité och storlek är en helt annan sak och man får tid att ta både ett och två glas vin med gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.