Anledningen är enkel, jag är helt enkelt inte speciellt förtjust i pasta som fått värmas i ugn. Vi två, jag och mini, bästa arbetsteamet såhär en tisdagskväll
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Sitter just nu framför TV´n och kollar in Hockeymatchen mellan Schweiz och Sverige. Med lite efterforskningar, visade det ju sig att det var förbjudet att flyga och att man med vattkoppor inte skulle vistas i solen
Jag lyckades. Jag gjorde en maffig chockladtårta heeeelt utan mjöl. Totalt glutenfri. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganache och kolakräm ännu till
Boken bjuder på både matbröd, kex, bullar, muffins, pannkakor, pizza, kakor och tårtor. Det går att baka gott glutenfritt bröd, det vet ju redan ni som har bakat efter mina recept, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.