Vispamargarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner mjöl, salt och bakpulver i smeten, blanda försiktigt
Fyllning. Vaniljkräm. Topping. Krossad daim. TIPS. Du kan toppa tårtan med många olika frukter och byta ut daim mot en annan chokladsort eller finhackade nötter
Tillsätt äggulorna, en i taget i socker och smörblandningen. Tillsätt detta och mjölken i smeten. Lägg vispad grädde och jordgubbar mellan och lägg också ett lager grädde med vackra jordgubbar på toppen
Den får intebli för varm, då blir den grynig. Vispa grädden. Rör ner ett ägg i taget i chokladen. Blanda i en klick av grädden och vänd sedan ner resten
Den här himmelskajordgubbstårtan gjorde alla tillmidsommar (kändes det som), Facebook och bloggar svämmade över av detta recept som kommer från Fridas bakblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.