Jordgubbseclairer
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Páte á choux-deg
  • 1 dl vatten
  • 1 dl standardmjölk
  • 100 g smör
  • 1 krm salt
  • 1 tsk socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  •  
  • Vaniljkräm
  • 4 dl standardmjölk
  • ¾ dl socker
  • ½ vaniljstång
  • 4 äggulor
  • 2 msk maizena
  • 50 g rumsvarmt smör
  •  
  • Dekoration
  • 250 g jordgubbar
  • ½ liter
  • 150 g vit choklad
  • Några droppar röd hushållsfärg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.