Smula jästen i degbunken och lös upp den med lite av den kalla mjölken. Tillsätt resten av mjölken, socker, kardemumma, mjölet lite i taget och smör i klickar till en lagom fast deg
Smula jästen i en bunke. Smält smör i en kastrull. Tillsätt mjölken och låt degvätskan bli fingervarm. Häll lite av degvätskan över jästen och rör så att jästen löser sig
150g smör50g söt jäst1/2 tsk salt5dl mjölk1 dl socker1 liter mjöl. Var av 1 fjärde del vetemjöl, 3 fjärde delar Vetemjöl special1 ägg till penslingPärlsocker(hade inget hemma när jag bakade dom här)2 dl marsánrämjordgubbssyltSmält smöret i en kastrull och tillsätt sedan mjölken och värm den till 37grader eller fingervarmt
Jordgubbsbullar. Åååhh v i l k en härlig solig vacker Vårvinteronsdag det är Idag. Det droppar ifrån taken och plaskar i pölarna när man cyklar Vilket fint vårtecken
150g smör50g söt jäst1/2 tsk salt5dl mjölk1 dl socker1 liter mjöl. Var av 1 fjärde del vetemjöl, 3 fjärde delar Vetemjöl special1 ägg till penslingPärlsocker(hade inget hemma när jag bakade dom här)2 dl marsánrämjordgubbssylt Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan mjölken och värm den till 37grader eller fingervarmt
Jordgubbsbullar. jordgubbsbullar,. Sjunde semesterdagen - full rulle som vanligt. Frukost i växthuset var så härligt och solen behagade dessutom lysa idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.