Under högsäsong tycker hon det ska vara jordgubbar till efterrätt – varje dag. Jag gillar jordgubbar, men det blir lite trist att jaga runt de nakna bären på tallriken varje kväll
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Dela jordgubbarna på mitten. Vänd ner jordgubbarna och låt marinera minst 1 timme. 4 Fördela jordgubbarna i glas och klicka på gräddkrämen. 3 liter färska jordgubbar
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
Jordgubbar är oftast godast som de är med lite vispgrädde eller mjölk till. Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll
Rensa och skiva jordgubbarna. Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa med jordgubbarna + lite krossade digestive kex
Skölj limefrukten och finriv lite av skalet ner med jordgubbarna. Pressa limesaften över jordgubbarna. Varma grovt krossade Digestivekex, mascarponekräm och jordgubbar i portionsglas eller skålar
Skölj och rensa jordgubbarna. 5 l jordgubbar. Blanda mjöl, havregryn, socker och smör till en smuldeg. Platta ut till en 1 cm tjock kaka på en bakpappersklädd plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.