Hur det än är så har jag pysslat med att dekorera småkakor. En perfekt liten gåva att ta med när man är bortbjuden eller varför inte ge till kalasgästerna
Täck med aluminiumfolie. Varva parfait med rabarberkompott i en brödform fodrad med plastfilm. Vispa äggvita på max med citronsaft och kardemumma och häll sockerlag i tunn stråle ner i vitan (aktas för vispen)
Hörrni, låt oss snacka lite vaniljkakor med royal icing. Dekorerade vaniljkakor. Det har varit en av de hetaste fenomenen på sociala medier inom bakvärlden sedan en lååång tid tillbaka och ingen har väl missat grymma SweetAmbs som får det att se alledeles för enkelt ut
Godmorgon. Åh herreminjeee…. Milo vaknade redan halv 4. Han har ju varit hemma och varit förkyld, igår somnade han dessutom en stund på dagen, somnade tidigt på kvällen så det var liksom bäddat för att han skulle vakna mitt i natten
två rullades i vallmofrön, och dekoreradesmed en fläta, resterande två bröd kläddes med ett mjölat, skuret "täcke" - härligt fina ränder blir resultat efter ugn
Gör lika med resten av skålarna och tallrikarna. Skär upp paprika, lök, vitlök samt skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Jag har bakat supergoda vaniljkakor o dekorerat med sockermassa/sugarpaste. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör sedan ner det med smörblandningen
Den spritsade jag ut på den svalnade kakan och dekorerade tillsammans med jordgubbar. Tyckte det skulle vara kul att bjuda på en dekorerad kladdkaka istället för med grädde eller glass till
Kan hända att andra butiker kanske har fler varianter men i denna stad måste man helt enkelt handla dom på en vanlig mataffär och då hade de varit kul med fler valmöjligheter
Börja med botten och mosa kakorna som om hade kommit på dem med att vara otrogen med grannen eller liknande – en festlig dödsmetallåt på högsta volym kan var till god hjälp här
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.