Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
1 mjölig potatis (medelstora, med skal) 1,5 dl mjölk (4% fetthalt) 15 g jäst 1 tsk strösocker 2,5 dl vetemjöl (+ lite till utbakning) 1 tsk salt rapsolja, att fritera i
Frasigaste Langos med löjrom, räkor och Västerbottensost hittar ni här och nu. Sväng ihop en deg, bara kavla ut lite halvslarvigt och ner i fritösen några minuter på varje sida så har ni helgmyset fixat och klart
Langos, ca 15 st1-2 potatisar mjöliga, med skal [1 stor eller 2 mindre] 1,5 dl standardmjölk 20 g jäst 1 tsk florsocker 2,5-3 dl vetemjöl + 0,5 dl till knådning 1,5 tsk salt 0,5 l olja
Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Och firade det med att ta en soya latte med vanilj i soffan ute på waynes i Falun. Har varit iväg i helgen och fått ätit lite fin restaurangmat men även där kunde det konstateras att min matlagning hade kunnat gjort vissa saker bättre så nu är det skönt att komma igång här hemma igen med maten
Har skött maten och motion har jag fått ifrån jobbet. Jobbet då, det går bra, det känns ibland som om jag aldrig varit därifrån, många kunder känner igen mig och jag får många komplimanger av min viktnedgång, det känns ju super
Man märker att barnen är rastlösa och jag också får den delen. Vi har fått lite nya arbetskamrater på mitt arbete och chefen har jobbat hårt hela sommaren med att hitta dessa guldklimpar
Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Annika hade blivit symptomfri från sin fibromyalgi och jag blev väldigt inspirerad av hennes föreläsning
Jag brukar då lära ut lite om mjöl, siktat sådant och fullkornsvarianter. Långt ifrån alla elever känner till våra sädesslag vete, råg, korn och havre eller så mycket annat om mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.