Ett tips från en läsare. Väldigt snällt. Uppskattas verkligen. Måste säga att jag åt middagen med andakt. Känns oförskämt bra att få äta så här lyxig mat som student, dessutom mitt i veckan och ensam
Ett sätt att ändå göra något av kvällen, fast man inte orkar ta tåget från förorten och fast "alla" ens vänner verkar vara upptagna på annat håll, är att kolla ut några nya recept att pröva
Tapsi och briam 6 portioner 800 g högrev (eller något annat kött som passar att ha i grytor) 1 msk torkad timjan 2 tsk paprikapulver 0,5 tsk sjukryddor 3 msk tomatpuré Ca 0,5 dl olivolja 3 dl vatten Salt & peppar Grönsaker
Nu har jag precis installerat mig framför datorn med en kopp rykande varmt té och ett doftljus på skrivbordet, och magen kurrar ljudligt medan Olof förbereder kycklingfajitas till middag
Blev sugen på småkakor men ville inte ha något jättesött, och självklart skulle det vara LCHF. Kikade lite i skåpen vad jag hade hemma och så hittade jag ett recept hos Mariann Andersson som jag använde som grund
Igår hade vi Manda och Joakim över på en lyxmiddag med champagne och skaldjursplatå bestående av hummer, kräftor, röka räkor och min och Mandas favorit, ostron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.