Detta bröd är mättande, proteinrikt och lågt i kalorier. Dessutom består brödet av pofiber som är glutenfritt och framställsavpotatisensskal som torkas
Edrington Sweden bjöd på en trevlig afton för attvisa upp det nya tillskottet i JimBeam-sortimentet och JonatanÖstblom-Smedje, BrandAmbassadorBeamBrands, berättade om JimBeam, presenteradeJimBeam Honey och pratade om whiskeytrender i Norden
Det är ett jämranstjat om sous vide-tillagadeshort ribs, hur fantastiskt det är och hur mankan få det sönderfallande mört samtidigt som det är tillagat medium eller medium-rare
Och T-walk. Tankenvarattjag skulle lägga upp ett inlägg efter attjag kom hem från bikini fitness workshopen igår, men kroppen förmådde inte attresa sig upp ur soffaninnan det vardagsattåka på söndagsmiddag
Working from home (or in a “non-studio” environment) is alsowhat I base my teaching on. LastFriday I had the honor to meet seven new students atanother food styling andphotography workshop here in Dagmar’s Kitchen
Kaka130 g vetemjöl 50 g ljust muscovadosocker 5 g majsstärkelse 0,5 krm salt 115 g smör, kallt 15 g vatten, iskallt 1 äggulaolja, till formen. Kola1 burk kondenserad mjölk sötad (à 390 g) 50 g ljust muscovadosocker 90 g smör 40 g ljus sirap 1 tsk vaniljsocker 0,5 krm salt. Chokladtopping150 g mörk choklad, hackad 50 g vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.