Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen
När grönsakerna är klara lägg tillbaks kycklingen tillsammans med de kokta nudlarna. Kom på att det var längesedan jag åt nudlar, bra när man vill ha något snabbt och lätt
Blanda nudlaroch sallad i en stor skål. Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg det i en plastpåse tillsammans med kycklingfiléerna
Servera mednudlarnaoch garnera ev med koriander. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i bitar och stek i smör- &rapsolja i en stekpanna
Koka nudlarna enligt förpackningen och sila av. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
god och kalori fattig rätt med shirataki nudlar i samarbete med svenskkosttillskott. Blanda i shirataki nudlarna, låt det koka upp igen sen servera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.