Jan Hedhs vörtbröd
Sara Bakar
Sara Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g svagdricka
  • 100 g fint rågmjöl
  • 80 g jäst
  • 100 g fint rågmjöl
  • 10 minuter
  • 140 g svagdricka
  • 260 g brun sirap
  • 200 g flytande vört
  • 6 g malen pomerans
  • 2 g malen kryddnejlika
  • 4 g malen ingefära
  • 3 g malen kardemumma
  • 100 g fint rågmjöl
  • 1000 g vetemjöl
  • 40 g rumsvarmt smör
  • 20 g salt
  • 45 minuter
  • 20 minuter
  • 5 minuter
  • 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.