Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Halvera eller skiva tomaterna i kvartar och fördela dem ovanpå dressingen tillsammans med en nypa salt samt de fina små basilikabladen (om du hittar grekisk småbladig basilika är den perfekt, men det går lika bra med vanlig)
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
I går lagade jag god kyckling fylld med soltorkad tomat, parmesan ocholiver. Fördela oströran i skåran på fileérna och "stäng till" öppningen med hjälp av tandpetare
jamieoliver,pasta. Har ni sett programet Hemma hos Jamie någon gång. Det är en del moment att göra men pastarätten blir jätte god med de vinbreseradade purjolökarna, parmaskinkan, parmesanosten och den krispiga pangrattaton med svamp, vitlök och rosmarin
Receptet är komponerat av JamieOliveroch kommer ur boken. Jamies Italien, Albert Bonniers förlag. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Garnera med basilikablad. Lägg tomaterna i en ugnsfast form. Dela olivernaoch kärna ur dem. Dessa välsmakande mumsbitar är enkla att tillaga och blir en härlig färgklick på bordet
Blanda pastan med såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från JamieOliver kunde ju inte bli annat än god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.