Jambalaya med chorizo och kräftor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 Chorizokorvar
  • 15 kräftor
  • ½ kg skalade räkor
  • 400 g fryst torskblock
  • 5 tomater
  • 1 fänkål
  • ½ knippe stjälkselleri
  • 2 gula lökar
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 1 spansk peppar
  • 3 tsk torkad koriander
  • 3 tsk torkad timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 ½ dl ris
  • 6 dl vatten
  • 2 msk flytande hummerbuljong
  • Hackade färska örter till garnering
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 nypa socker (kan uteslutas)
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.