Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Så här gör jag. Så blev det ny vecka igen. Det beror mycket på att varkenjag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag har enKitchenAid Professional här hemma, och har definitivt inte behov av två köksmaskiner. Om nu någon undrar varför vi fortfarande inte bytt spis, så kan jag förklara detta med det faktum att vi haft fullt upp med att sälja vårt lantställe
Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. Nu ska jag gå och kvällsfika. Men faller blogglusten ner på en så måste man ju gripa tag i den innan den försvinner igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.