Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt. jag använder mig av pasta färg, samma som jag färgar min sockerpasta med
Blanda sedan i puffarna för hand tills degen är jämn. Ett perfekt litet mellanmål för barn och vuxna. Det går förmodligen alldeles utmärkt att variera innehållet mellan olika torkade frukter
Därefter var det bara att smaksätta som jagskulle gjort med creme frachie. Det är inga kors i taket, men heller inga hemligheter att tala om så jag tänkte att jag kunde ge er mina bästa tips för dig med liten matbudget
Äntligen - nu har jag testat att göra en egen marsipanöverdragen tårta. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var
När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
Jag tycker att det är viktigt att bo in sig i sitt hus för att kunna fatta bra beslut senare om hur man vill ha det både ute på gården och inne i huset
I originalreceptet ska det vara roquefortost men jag använder prästost och så ska det vara endiver i - det har inte jag i min och jag använder andra salladssorter än originalet
först trodde jag att det där skulle vara jätteäckligt men jag bedrog mej kraftigt efter att ha tillsatt lite grädde och grönmögelost uppvärmt i micron och satte mig till bords
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.