På mitt tidigare inlägg om pizzadeg fick jag tips bland kommentarerna om den här degen. Jag tyckte att man behövde mer vätska för att få en bra konsistens, men å andra sidan har min våg aldrig varit riktigt pålitlig
digestiven i botten är ju i pulverform så jag garnerade med lite vid sidan och lite över biten. God glasspaj som är enkel att göra samt att du ej behöver någon glassmaskin
Jag pratar givetvis om antinutrienter. Människor sägs stå högst i näringskedjan och behöver därför inte försvara sig på samma sätt som andra djur och växter som varje dag måste kämpa för att hålla sig levande och slippa att bli uppätna
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
persilja (Hoppade jag över idag). Du behöver. persilja (Hoppade jag över idag). Du behöver. 2 dl creme fraiche/ turkisk yoghurt (hoppade jag över idag). 2 dl creme fraiche/ turkisk yoghurt (hoppade jag över idag)
Jag har skrivit om denna sallad tidigare… Men goda saker tål att upprepas. Jag har växt upp med denna sallad, sedan jag kan minnas har den serverats hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.