Pensla bröden med smält riktigt SMÖR på båda sidornadirekt när du tar det från gjutjärnspannan. Lägg i ett bröd i den torra stekpannan, vänd när brödet har fått lite färg
Veckorna går ganska snabbt - det är redan fredag igen. Den här fredagen är dock inte så rolig eftersom vår lilla katt fick somna inigår kväll hos veterinären eftersom han hade fått njursvikt
Det är lättast att trycka ut dem direkt på plåten (med bakplåtspapper). Brödet reser sig som naanbröd ska göra, dock kan man aldrig jämföra en deg med bakpulver med en som har jäst
Den här goda västerbottenpajen åt vitill kräftorna i söndags och den gjorde stor succé och det var riktigt gott med kantareller i pajen, annars kan det blirlite väl mycket bara ostsmak för mig
Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Här kommer receptet på trattkantarellsoppan som vi åt igårtillmiddag, den blev väldigt god och krämig och med ganska hög sälta och god smak av sherryn =)
Portioner är svårt att säga, det beror på champinjon- och grädde mängden. Jag har fått lära mig att man aldrig ska skölja champinjoner, för dom blir "slemmiga" och tappar smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.