Mysiga lokaler och trevlig personal. Jag fick en brunchpåLångbrovärdshus & en korvstoppningskurs på Taylors & Jones i födelsedagspresent och nu var det dax att förverkliga dem
Det var min fina vän M som bjöd in mig och andra vännen J på en smarrig tjejmiddag med jättegott alkoholfritt bubbel och lika alkoholfritt, men ack så gott rosévin smarrigt värre
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Jag har inte provat att göra matmuffins förut men det blev riktigt gott så det kommer jag absolut att göra igen, det var rätt skönt att bara blanda ihop smeten och grädda på en gång istället för att ställa sig och baka bröd
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.